Клуб любителей телефонов Siemens (BenQ-Siemens)
Главная | Телефоны | Барахолка | Файлы | Аксессуары | Мелодии | Игры для Siemens | Графика | Документация | в закладки |
  ПравилаПравила FAQ по Siemens (BenQ-Siemens)FAQ ПоискПоиск
 
 РегистрацияРегистрация ВходВход 

adidas boost

Новая тема Написать ответ Форумы Все для телефонов Siemens (BenQ-Siemens) » Siemens x75 [ Версия для печати ]
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
Matt Nicholas
Зелёный
Зелёный
Популярность: -1 (1)
Имя: Matt Nicholas
Возраст: 21
С нами с: 24.08.2019
Сообщений: 3
Модель телефона: 619-981-1105

1/15 СообщениеДобавлено:Сб Авг 24, 2019 06:47   Заголовок сообщения: adidas boost
Цитата

Lige uge adidas sneakers fandt vi ud af, at den nye sort / rød farve i? Adidas Yeezy Boost 350 V2 forventes at blive frigivet den 11. februar. Understøt jer, fordi det ryktes, at en anden colorway falder kort efter. Billeder af denne Zebra-farve fra? Adidas Yeezy Boost 350 V2 har svævet rundt i et par måneder nu, og det ser ud til, at det nu kan have en udgivelsesdato.

Efter at have fået vores første blik på adidas Y-3 Kozoko Low i sidste uge, giver vi dig nu bedre billeder af den ene af debutfarverne. Konstrueret i en kombination af neopren og premium læder på den øverste i den signatur i den Yohji Yamamoto-stil , denne nye adidas Y-3-silhuet fremhæves af den adidas sko dame fulde længde Boost mellemsål, der ses nedenunder. Dette særlige par leveres i sort, grå og hvid på oversiden med en hvid Boost mellemsål og en myntgrøn på ydersålen. Hvad er dine tanker om adidas Y-3 Kozoko Low? Fortæl os det adidas spezial i kommentarerne herunder.

Jeg ved det ikke, men adidas vil i det mindste prøve. Den seneste colorway har? Adidas Originals ZX Flux Primeknit udført i en sort vævet overdel accent af de lysegrå hits placeret på 3M tre striber, tunge og ankel krave. Ruskind findes på hælkassen, og en smule tan kan ses på hæltrækfliken. Nedenfor finder du en hvid TORSION SYSTEM mellemsål og gummi ydersål. Prissat til $ 130, kan du nu finde disse hos udvalgte adidas-forhandlere. Der er adidas boost ingen tvivl om, at skoen ser bedre ud, men er det for lidt for sent for ZX Flux?

Kort efter at have skabt opstyr med BAPE x adidas NMD, har den ikoniske japanske streetwear-label været på linje med et andet japansk streetwear-stalwart med NEIGHBORHOOD, da de begge sammen går sammen med adidas for at skabe en specialudgave Superstar. Grundlæggende en moderniseret variation af det originale design, den laveste top-sneaker er defineret af en blanding af primeknit og premium ruskind på tværs af dets øverste, mens signatursåleenheden også er blevet fornyet med en BOOST-forbedring, der er fremtrædende langs midtfoden.

Tidlige rapporter har disse detailhandlere for $ 230. Vi har for nylig overgået nye kommende farveveje af? Adidas Y-3 Yohji Boost. I dag har vi flere billeder af det sort / hvide par. Vælger at holde tyndere enkel og alsidig, dette farveskema placeret adidas campus på? Adidas Y-3 Yohji Boost består af en sort base konstrueret af mesh og ruskind (hæl) udlignet af den hvide noteret på de tre striber, snørebånd og branding.

Funktioner der er værd at nævne er læderhits på den midterste stribe, det? Yohji Yamamoto-branding placeret på Three Stripes, og den enorme Y-3 er placeret på hælen. Sidst, men ikke mindst, sikrer en White Boost-sålenhed, at dette vil være en af de mest behagelige Y-3-modeller, du nogensinde vil eje. Adidas Y-3 Yohji Boost er tilgængelig internationalt for $ 320. Hold øje med at finde ud af, hvornår disse fald stateide.via: SnS
^ Вверх ^
Профиль Личное
Перейти:  
Новая тема Написать ответ Форумы Все для телефонов Siemens (BenQ-Siemens) » Siemens x75 Часовой пояс: GMT + 3AllNokia.ru - Клуб Nokia

» телефоны nokia » темы для nokia » игры для nokia
Проблемы с Nokia? Иди на All Nokia! » программы для nokia » прикольные смс » прошивки nokia